Home Combine agricole de vanzare
Combine agricole de vanzare
Combine agricole de vanzare PDF Imprimare Email
Combine agricole de vanzare
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 18 Martie 2011 09:03
Pana in anii ’90 Romania isi dobandise titlul de granarul Europei. Motivul a fost unul deosebit de simplu. Romania nu doar ca detinea combine agricole, dar le exploata foarte bine in scopul producerii cerealelor si nu numai. Asa se face ca pana in anii ’90 Romania era capabila sa distribuie suficiente cereale pe o portiune de 80% din Europa. Toata lumea era incantata atunci de modelul de viata din Romania, desi era foarte mult munca in toate domeniile erau si satisfactii. Romania era folosita in vocabularul de laude al presedintilor tarilor europene. Multumita combinelor agricole Romania a reusit sa se ridice foarte mult prin agricultura.

Astazi (21 ani mai tarziu) Romania suporta cu greu necesitatea proprie de cereale. Ceea ce inseamna ca desi pamantul agricol a ramas aproximativ la fel nu mai exista interes pentru acesta in acest scop. Ase se face ca terenurile care erau agricole , astazi au devenit imobiliare. Acesta este motivul pentru care suntem inconjurati de persoane care au devenit milionare in euro peste noapte. Aceste persoane erau necunoscute in urma cu 15 ani, astazi insa este o cu totul alta poveste. Aceste persoane au preferat sa-si deschita statiuni de lux in loc sa profite de stabilitate si sa dezvolte terenul arabil. Luxul acesta este permis doar de persoanele de acelasi gen. Ceea ce insemana ca oricine putea sa priveasca statiunea de lux, dar nu oricine putea sa intre in aceasta.

Desi poate este greu de crezut, criza financiara in multitudinea sa de activitati care ne afecteaza si astazi a facut si un lucru bun. Acest lucru se refera la faptul ca avem posibilitatea sa o luam de la inceput. Avand in vedere faptul ca detinem o tehnologie mult superioara celei de acum 21 de ani, putem spune ca am avea succes in domeniul agricol. Daca am achizitiona sau inchiria combine agricole de la centre speciale care se ocupa cu combinele agricole de vanzare am putea exploata pamantul si am obtine rezultate dintre cele mai bune. Implicit am ajuta la ridicarea Romaniei cel putin la nivelul meritat unde a fost odata.
 


Sondaje

Crezi ca cele mai bune combine agricole sunt cele Class?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com