Home Combine agricole second hand
Combine agricole second hand
Combine agricole second hand PDF Imprimare Email
Combine agricole second hand
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 18 Martie 2011 09:06
Combinele agricole second hand fac parte din vietile persoanelor care locuiesc in zonele rurale. In aceste zone necesitatea unei combine agricole este foarte greu de descris. Putem insa sa ne imaginam cum se desfasurau activitatile campului acum cateva sute de ani cand combinele agricole inca nu intrasera pe „scena”. Apoi daca ne intoarcem in prezent putem observa cat de bine venite au fost combinele agricole in agricultura. Acestea au simplificat radical activitatile campului si totodata au ajutat locuitorii rurali sa se ridice pe scara evolutiei.

Avand in vedere faptul ca necesitatea unei combine agricole este foarte mare in zonele rurale, au aparut foarte multe centre unde combinele agricole puteau fi achizitionate. Nu foarte multi locuitori rurali s-au grabit sa-si achizitionele combine agricole cu toate ca nevoia fata de acestea era foarte mare. Motivul era unul deosebit de simplu. Pretul unei combine agricole era cu mult peste nivelul suportabilitatii bugetului acestor locuitori. Bineinteles, aceste afaceri erau la inceput si intocmai ca orice produs si pretul este unul foarte mare. Bineinteles, acestea au micsorat pretul, deoarece au realizat ca nu compara nimeni o combina agricola daca pretul acesteia este unul foarte mare.

Un alt motiv care a determinat micsorarea preturilor a fost acela al concurentei. Un numar foarte mare firme au aparut pe piata cu preturi si oferte avantajoase. Din dorinta de a nu isi pierde clientii, acestia au fost nevoiti sa-si micsoreze pretul la combinele agricole pentru a putea rezista concurentei. Nu a durat foarte mult pana cand au aparut combine agricole second hand . Acestea au venit si cu un pret deosebit de mic comparativ cu combinele agricole noi. Acest lucru nu este tot, combinele agricole second hand au venit si cu posibilitatea inchirierii acestora.

Bineinteles, combinele agricole second hand au venit si cu posibilitatea de inchiriere, deoarece patronii acestora au realizat ca este mai bine daca toata lumea beneficiaza de combinele agricole la preturi mici. Acest lucru este corect, nimeni nu doreste sa achizitioneze o combina agricola daca nu isi poate indeplinii o activitate mai mare cu aceasta. Combinale agricole au fost si sunt unele dintre cele mai utile utilaje agricole. Acesta este motivul pentru care combinele agricole second hand sunt mult mai cautate de catre locuitorii rurali comparativ cu celelalte tipuri de combine si anume combinele agricole noi.
 


Sondaje

Crezi ca cele mai bune combine agricole sunt cele Class?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com